Ce facem în weekend? 5 mixuri de aromaterapie și filmele recomandate pentru o seară de sâmbătă

Serile de sâmbătă sunt cele mai dulci momente pentru că ne relaxăm, ne deconectăm de la activitățile din timpul săptămânii și ne răsfățăm cu cele mai plăcute activități. Pe lângă odihnă, weekendurile sunt minunate pentru că ne putem bucura de compania celor dragi și putem găsi activități plăcute pe care să le facem împreună cu aceștia.

Până la urmă, sâmbătă seara reprezintă momentul central al weekendului, în care putem profita din plin de timpul liber, pentru a ne bucura de relaxare. Așa că haide să pregătim împreună atmosfera și colțul unde ne vom retrage de această dată.

Rețeta unei seri de sâmbătă poate să fie una simplă și nu ai nevoie decât de o dispoziție bună, un film bun și niște arome îmbietoare. De aceea, am pregătit pentru tine 5 mixuri de aromaterapie și 5 filme perfecte pentru o seară de weekend. Filmele care, din punctul nostru de vedere, se pretează cu această atmosferă de chill îmbină diferite personaje, situații și contexte care sperăm că te vor captiva și te vor face să simți emoțiile personajelor. Poate pe unele dintre acestea le-ai mai vizionat, însă credem că sunt filme care merită revăzute ori de câte ori ne dorim să petrecem momente de relaxare.

1. The Sound of Music și notele speciale de lavandă

Unul dintre filmele clasice, The Sound of Music lansat în anul 1965, ne poate transforma seara de sâmbătă într-o adevărată poveste frumoasă. Sunetul Muzicii ne transpune într-o lume plină de energie, însă reprezintă și o lecție de viață de care ne putem bucura la orice vârstă. Alături de personaje vom descoperi lecții despre credință, inocență, loialitate, marcate de forța magiei muzicii. 

Cum momentele de relaxare trebuie să ne bucure toate simțurile, avem pentru tine o recomandare de mix de uleiuri esențiale care combină notele speciale de lavandă, cu cele de bună dispoziție ale citricelor.

Mixul de uleiuri propus de noi:

2. La La Land în aromă de grapefruit

Romantic, enigmatic, captivant, filmul La La Land surprinde bucuriile, dar și dezamăgirile a doi tineri care încearcă să-și îndeplinească visele. Acțiunea se petrece în Los Angeles, în zilele noastre și ne fascinează cu decoruri cuceritoare și momente muzicale șarmante. 

Pentru stimularea tuturor simțurilor, completând perfect muzica și emoția transmisă de personaje, avem pentru tine o recomandare de mix de uleiuri esențiale care se potrivește perfect cu La La Land și o seară de sâmbătă: 

Mixul de uleiuri propus de noi:

3. Harry Potter și nuanțele magice de ylang ylang

Emblematica serie Harry Potter probabil că va rămâne mult timp pe lista filmelor preferate de mulți dintre noi. Cu o acțiune fantastică, îmbibată în aventurile personajului principal, această serie de filme este una de care cu siguranță nu ne vom plictisi și care ne poartă pe tărâmuri magice, unde lupta dintre bine și rău este punctul principal. Începând cu Harry Potter and The Philosopher’s Stone și până la Fantastic Beasts and Where to find them, seria Harry Potter este perfectă pentru o seară relaxantă și magică de sâmbătă petrecută alături de cei dragi. 

Cum fiecare simț trebuie să fie antrenat să facă parte dintre lume magică, avem pentru tine o recomandare de mix de uleiuri esențiale care să te poarte într-o atmosferă fantastică.

Mixul de uleiuri propus de noi:

4. The Blue Lagoon și o călătorie exotică în arome de patchouli

Un tărâm de vis, de-o frumusețe luxuriantă din Pacific este destinația perfectă pentru o călătorie imaginară pentru sâmbătă seara. The Blue Lagoon este un film clasic, care spune povestea a doi copii care supraviețuiesc unui naufragiu și ajung pe o insulă tropicală. Într-o manieră jucăușă care încetul cu încetul se maturizează acest film ne poartă într-o poveste exotică despre supraviețuire și iubire inocentă.

Atmosfera aceasta exotică ar trebui să se completeze și din punct de vedere al mirosului cu un mix special care să completeze toate simțurile. 

Mixul de uleiuri propus de noi:

5. Amélie și arome liniștitoare de mușețel

Câteva doze de inocență și o frumusețe aparte, cam așa ar fi descris filmul Le fabuleux destin d’Amélie Poulain, care ne amintește de o caracteristică umană, întâlnită din ce în ce mai rar în zilele noastre: altruismul. Destinul fabulos al personajului principal, Amélie, pornește de la o traumă psihologică din copilărie și dă naștere unei comedii franceze, care ne face să ne punem întrebări cu privire la propriul destin sau propria persoană.

Adaugă o aromă specială cu un mix de uleiuri care să te relaxeze și să te facă să te bucuri de fiecare cadrul al acestui film. 

             Mixul de uleiuri propus de noi:

Sperăm că recomandările noastre de filme și de uleiuri esențiale să contribuie la o atmosferă relaxantă pentru o seară de sâmbătă și să te transpună în cele mai frumoase povești. Pregătește difuzorul și cuibărește-te în colțișorul tău preferat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *